Romsåsen

Nærhet til det meste. Likevel langt nok ifra. Vakre Romsåsen passer for både barnefamilier og godt voksne, med kort vei til naturområder og shoppingmuligheter.

Gjenstående prosjekter i Romsåsen

Urbane eneboliger i Romsåsen.

Lekre rekkeboliger med egen takterrasse.

Kompakte eneboliger.

Amfiet helt på toppen av Lyngdal

Når du kommer til Lyngdal østfra, er noe av det første du ser fremme i toppen av horisonten – Romsåsen. Nærhet til alt, men langt nok ifra.

Å starte utviklingen av Romsåsen var samtidig starten på vår helt egen drøm. Drømmen om å skape et nabolag i stedet for å bygge enkelthus var i ferd med å bli virkelighet ved å tenke helhet hvor vi så for oss hele nabolaget før vi satt første spadetak.

I dag hviler Romsåsen som et amfi på oversiden av Romskogen, hvor ny arkitektur spiller på lag med det allerede godt etablerte. Hvis du tar deg en kjøretur til Romsåsen i dag vil du se variert og moderne arkitektur – men viktigst av alt, trivsel. Romsåsen-prosjektet vårt har blitt det vi en gang turde å drømme om:

Et nabolag der mennesker trives, hvor man kan oppfylle sin egen boligdrøm uten å stjele naboen sin.

Trygghet og trivsel for alle

Barnefamilier trives på Romsåsen fordi det er fredelig og trygt.

Her finner du tegninger i kritt på asfalten, og du hører barnefryd fra lekeplassene. Det er opparbeidet en stor hinderløype helt i skogkanten, og når du eller barna blir sultne, kan dere sitte i gapahuken sammen med vennene deres og spise pølser grillet på bålpanna rett ved.

Både småbarnsforeldre og godt voksne trives på Romsåsen fordi det var ment å bli et nabolag for alle – helt fra vi satt første pennestrøk på de blanke arkene som skulle definere drømmen vår om et nabolag hvor alle omgivelsene spiller på lag med hverandre.

Ta kontakt med Henning for å finne ut om din boligdrøm kan bli til virkelighet på Romsåsen.

NÆRHET TIL ALT

  • Kort vei til shopping: Handelsparken er bare 3 minutter unna med bil, eller 15 minutter til fots. Her finner du blant annet Coop Obs!, Kiwi, Biltema, Byggvell, lokale spisesteder og en rekke andre tilbud.
  • Lyngdal sentrum Alleen er 5 minutter unna med bil. Her finner du alt ifra flotte nisjebutikker til spennende arrangementer for store og små, hele året.
  • Vakre Rosfjord strand ligger bare 10 minutter unna, og på Kvavik finner du både strandliv, bowling og lekeanlegg for de små.

DRØMMEN

Et prosjekt for Nybygger’n handler ikke om å kjøpe tomter, sette opp boliger og starte budrunde. Det handler om å skape komplette nabolag hvor både du og naboene dine trives like godt.

HVA BETYR ET GODT NABOLAG FOR OSS?

KONTAKT HENNING