Kompakte eneboliger i Romsåsen

I familievennlige omgivelser, med en lettstelt hage, får du en enebolig av høy standard. 4 av 6 boliger er solgt.

Innbydende eneboliger i et toppet nabolag

Eneboligene danner en fin amfiformasjon. Boligenes plassering utnytter solforholdene optimalt, og du er i umiddelbar nærhet til feltets gapahuk og klatreløype. 

Den siste boligen vi la ut, ble solgt kort tid etter at den ble lagt ut på FINN.no. Tømrerne er i gang med å føre opp den femte boligen i amfiet. På den siste boligen har vi også lagt inn noen spennende oppdateringer i uttrykket, som vi gjerne peker ut for deg på en privatvisning. 

Boligen ferdigstilles i løpet av høsten 2022.


Rett bak huset går det dessuten en tursti. Med andre ord: Boligen passer perfekt for barnefamilier og den turinteresserte. 

Ta gjerne en titt på Finn-annonsen til boligen.

Prisantydning fra 3 900 000,–.

Ta kontakt med Henning for å bli med på privat visning i Romsåsen

NÆRHET TIL ALT

  • Kort vei til shopping: Handelsparken er bare 3 minutter unna med bil, eller 15 minutter til fots. Her finner du blant annet Coop Obs!, Kiwi, Biltema, Byggvell, lokale spisesteder og en rekke andre tilbud.
  • Lyngdal sentrum Alleen er 5 minutter unna med bil. Her finner du alt ifra flotte nisjebutikker til spennende arrangementer for store og små, hele året.
  • Vakre Rosfjord strand ligger bare 10 minutter unna, og på Kvavik finner du både strandliv, bowling og lekeanlegg for de små.

DRØMMEN

Et prosjekt for Nybygger’n handler ikke om å kjøpe tomter, sette opp boliger og starte budrunde. Det handler om å skape komplette nabolag hvor både du og naboene dine trives like godt.

HVA BETYR ET GODT NABOLAG FOR OSS?

KONTAKT HENNING