Urbane eneboliger i Romsåsen

Romsåsen har nærmest blitt et paradis for småbarnsforeldre. Nå reises seks urbane eneboliger – der de to første ble solgt ved ferdigstillelse. Kjøpere har henvendt seg, under byggeperioden, for å få muligheten til å flytte inn når de står klare. Vi starter bygg 3 i løpet av høsten 2022.

Ta en titt på bildene for å se deg rundt i nabolaget.

Innbydende eneboliger i et toppet nabolag

Når du kommer til Lyngdal østfra, er noe av det første du ser fremme i toppen av horisonten – Romsåsen. Nærhet til alt, men langt nok ifra.

Fra en integrert garasje kan du spasere rett inn i eneboligen. Den har tre til fire soverom, alt etter hvordan du ønsker å innrede den. 

To av eneboligene står ferdige, og du inviteres opp til å se med egne øyne  

Prisantydning fra 4 300 000,–. 

Ta kontakt med Henning for å bli med på privat visning i Romsåsen

NÆRHET TIL ALT

  • Kort vei til shopping: Handelsparken er bare 3 minutter unna med bil, eller 15 minutter til fots. Her finner du blant annet Coop Obs!, Kiwi, Biltema, Byggvell, lokale spisesteder og en rekke andre tilbud.
  • Lyngdal sentrum Alleen er 5 minutter unna med bil. Her finner du alt ifra flotte nisjebutikker til spennende arrangementer for store og små, hele året.
  • Vakre Rosfjord strand ligger bare 10 minutter unna, og på Kvavik finner du både strandliv, bowling og lekeanlegg for de små.

DRØMMEN

Et prosjekt for Nybygger’n handler ikke om å kjøpe tomter, sette opp boliger og starte budrunde. Det handler om å skape komplette nabolag hvor både du og naboene dine trives like godt.

HVA BETYR ET GODT NABOLAG FOR OSS?

KONTAKT HENNING